تبلیغ شماره 1
بازگشت به پورتال مرکزی

رسیدن به موفقیت با تعیین اهداف مالی

در مسیر زندگی مشخص کردن روش های رسیدن به موفقیت به خصوص موفقیت مالی، اولین قدم در این مسیر می باشد. یکی ز این روش ها تعیین هدف مالی می باشد. اهدافی که در زندگی مالی در نظر گرفته می شوند برای افراد مختلف متفاوت می باشد اما چالش اصلی در اینجا تعیین اهداف واقع گرایانه است. منظور از اهداف واقع گرایانه اهدافی است که در مدت زمان تعیین‌شده، دست‌یافتنی باشد. تعیین هدف های بسیار بالا و غیرممکن تنها زمینه‌ساز عدم موفقیت و ناامیدی شما هستند.

. لیست زیر راه‌های آسانی است که می‌تواند به شما در راه رسیدن به اهدافتان کمک کند:

گردش چند دقیقه ای:
مسیر خدمات مالی و حسابداری را مجازی طی کنید

 

  •  برای بدترین حالت ممکن برنامه ریزی کنید و برای دستیابی به بهترین حالت ممکن کار کنید.

بسیار مهم است که نسبی فکر کنید، چیزی که به‌صورت واقع گرایانه می‌توانید در طول یک سال، با کنار گذاشتن هزینه های احتمالی می‌توانید پس انداز کنید چقدر است؟ تصور نکنید که به‌یک‌باره قانونی وضع خواهد شد و شما را به آنچه شایسته آن هستید خواهد رساند. سعی کنید همیشه برای بدترین حالت ممکن برنامه ریزی کنید و به‌سختی برای بهترین حالتی که ممکن است برایتان اتفاق بیفتد، تلاش کنید. در این صورت حتماً از برنامه ریزی خود جلو خواهید زد و بدون توسل به اتفاقات ماورائی، به آنچه شایسته آن هستید، می‌رسید.

 

  •  اهداف بلندمدت خود را به بازه‌های زمانی کوتاه تقسیم کنید.

برای خودتان هدف های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت تعیین کنید. با این کار، مسیر واضح و روشنی خواهید داشت که با هر قدم شما را به سمت هدف نزدیک‌تر می‌کند. برای مثال:

۱. هدف بلندمدت شما این است که بچه‌دار شوید و تا ۱۰ سال آینده خانه‌ای خریداری کنید. بدین منظور شما تخمین می‌زنید که مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان نیاز خواهید داشت.

۲. در همان حال، هدف میان مدت شما خرید یک خانه کوچک با وام بانکی ۵۰ میلیون تومانی است. نقشه شما این است که خانه کوچک خود را بعد از سه سال بفروشید و با پول حاصل از فروش آن، قسمتی از پرداخت پول خانه اصلی موردنظر خود را تأمین کنید.

۳. هدف کوتاه مدت پس انداز مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان طی حدود سه سال است. شما باید حداقل ماهی ۲٫۵ میلیون تومان، چه از طریق حقوق یا منابع درآمدی دیگر، پس انداز کنید. همان‌طور که ملاحظه می‌کنید، همه‌چیز با اهداف کوتاه مدت آغاز می‌شود. این اهداف نیازمند این هستند که شما به‌صورت مشخص گام‌های رسیدن به آن‌ها را تعیین کنید تا کمک حال شما در رسیدن به اهداف بلندمدت باشند.

 

  •  کمیت همه‌چیز را تعیین کنید و برای هرکدام زمانی را در نظر بگیرید.

اهداف شما باید تا حد ممکن متمرکز و مشخص باشند. به‌جای آرزو کردن «یک ماشین خوب در طی چند سال آینده» بگویید «من می‌خواهم سه سال بعد یک ماشین ۴۰ میلیون تومانی بخرم.». این کار محاسبه اهداف و تجزیه و تحلیل پیشرفت‌تان را بسیار ساده‌تر می‌کند.

 

  •  چیزی را که صاحبش هستید، فراموش نکنید.

وقتی راجع به آینده صحبت می‌کنیم، فراموش کردن گذشته آسان می‌شود. بدهی های شما به قوم‌وخویش و دوستانتان و از همه مهم‌تر بانک ها، اعتنایی به امیدها و آرزوهای شما ندارند. آن‌ها همچنین به اهداف و برنامه های شما نیز اهمیتی نمی‌دهند. در هنگام برنامه ریزی مالی برای آینده، بدهی های خود را نیز در نظر داشته باشید. در حقیقت، قبل از اینکه هدف مالی دیگری به سرتان بزند، اصلی‌ترین هدفتان باید خلاص شدن از شر بدهی های فعلی‌تان باشد. وقتی شما از محل پس انداز خود در حساب بانکی ۱۰ درصد سود دریافت می‌کنید و در عوض ۲۲ درصد بهره بابت وامی که در دوران دانشجویی از بانک گرفته‌اید پرداخت می‌کنید، هر نوع برنامه ریزی برای آینده بی‌فایده است. اول فکری به حال بدهی های خود کنید.

 

  • قانون طلایی : چشم از هدفتان برندارید.

نوشتن روی کاغذ ( شاید این روش قدیمی شده باشد، شما می‌توانید این کار را در اپلیکیشن نوت موبایل خود انجام دهید) یک چیز است، دنبال کردن آن‌ها چیزی دیگر… تعهد می‌خواهد.

اهدافتان را مرتباً بازبینی کنید تا مصمم‌تر شوید. هرگز هدف های کوتاه مدت ۱ و ۵ میلیون تومانی را دست‌کم نگیرید، چون درنهایت به هدف های چند ده‌میلیونی و (اگر خدا بخواهد) چند صدمیلیونی منجر می‌شوند.

 

مرور پنج گام برای تعیین هداف مالی

پنج گام برای تعیین اهداف مالی و دستیابی به آن‌ها عبارت‌اند از:

تعیین اهداف مالی: هدف های مالی تان را تا حد امکان واضح و مشخص یادداشت کنید. از مقادیر و تاریخ‌ها استفاده کنید. مثلاً «من تا اسفند سال آینده، ۱۰ میلیون تومان پس انداز خواهم کرد

شروع به پیگیری کنید: از یک نرم‌افزار اکسل یا اپلیکیشن‌های موبایلی آنلاین برای برنامه ریزی درآمد و هزینه ها استفاده کنید.

تعیین کنید که چقدر می‌توانید پس انداز کنید: با استفاده از یکی از ابزارهای گفته‌شده در بالا، حساب کنید که دقیقاً چه مقدار می‌توانید واقع‌گرایانه پس انداز کنید.

قرض هایتان را از یاد نبرید: فراموش نکنید که همه قرض های خود را در محاسبه‌هایتان بیاورید. خارج شدن از زیر بار قرض برای آینده مالی‌تان حیاتی است.

مرور و تنظیم مجدد: عادت کنید که آخر هر ماه امور مالی‌تان را مرور کنید.

فراموش نکنید که تعیین اهداف مالی و دستیابی به آن‌ها به صبوری احتیاج دارد.

منبع خبر: تولید محتوای حَسمان
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

 

زهرا غنی زاده زارچ |   1399/04/23 12:31:13   |
0     0
برای خرج کردن بودجه بندی کنید و برای بدترین حالت ممکن برنامه ریزی کنیدو به بهترین حالت ممکن کارکنید و دست یابید. اهداف بلندمدت خود را به دوره های زمانی کوتاه تقسیم کنید تا بتوانید به راحتی هزینه ها را تامین کنید. کمیت هر چیز راتعیین کنید و زمان بندی داشته باشید. چیزی که ثاحبش هستید را فراموش نکنید. چشم از هدف نباید برداشت.
اهداف مالی را مشخص کنید. درآمد و هزینه ها را پیگیری کنید. میزان پس انداز و مخارج خود را تعیین کنید. قرض هایتان را به موقع بپردازید. آخر هرماه مسائل و امور مالی تان را مرور کنید.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
fatemeh pourghasemi |   1399/04/25 11:31:09   |
0     0
اهداف مالی کوتاه مدت: اهداف مالی کوتاه‌مدت اهدافی هستند که در بازه 1 ساله یا کمتر قابل دستیابی باشند. خرید یخچال فریزر جدید یا پرداخت‌ بدهی‌ها مثال‌هایی از اهداف کوتاه‌مدت هستند.
اهداف مالی میان مدت: اهدافی هستند که بزودی محقق نمی‌شوند ولی نیاز به سال‌ها انتظار نیز برای تحقق آن‌ها نیست. گرفتن مدرک تحصیلی یکی از نمونه اهداف میان مدت است.
اهداف مالی بلندمدت: معمولا اهدافی که بیش از 5 سال زمان برای تحقق آن‌ها نیاز است در این دسته‌بندی قرار می‌گیریند. خرید خانه یکی از اهداف بلندمدت است.
 پاسخ 
دیدگاه کاربران
دیدگاه کاربران

اخبار مرتبط

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی
Web Analytics